A biztonságos fürdőszobáért

A biztonságos fürdőszobáért

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos, központi helysége. Itt kezdődnek a reggelek és itt végződnek a napok. Azonban a fürdőszoba nemcsak a készülődés, a kellemes lazítás helyszíne, de a konyha mellett a balesetek egyik melegágya is lehet. A sok csúszós felület, mint a nedvessé vált padló, kád, csempe, a kapaszkodók hiánya mind olyan veszélyforrás, amivel érdemes számolni, főleg ha gyermek is van a családban.

Gondoskodjon róla, hogy az Ön fürdőszobájában minimálisra csökkentse a balesetveszélyt. Kisgyermekek, idősek, mozgáskorlátozottak számára ideális megoldás a jól átgondolt fürdőszoba tervezés, de minden használó számára előnyös lehet.

Hogyan teheti fürdőszobáját biztonságosabbá? Kád helyett szereltessen be egyedi zuhanykabint, amivel személyre szabott igényei maximálisan megvalósulnak, vagy gondoskodjon kádparavánról, a megfelelő helyeken legyenek kapaszkodók, akadálymentesítés, de segíthet a tolóajtó és a csúszásgátlók elhelyezése is.

Keressen fel minket és kérje tanácsunkat fürdőszoba berendezéssel kapcsolatban, vagy rendeljen tőlünk egyedi zuhanykabint akciósan, és gondoskodjon saját, és családja biztonságáról dekoratív berendezéssel!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak