A felejthetetlen élményekért - Amit a hidromasszázs kádakról tudni érdemes

A wellness érzés immáron otthonából sem hiányozhat. A hidromasszázs kád segítségével könnyedén elfelejtheti a mindennapos stresszt, idegeskedést és azonnal átadhatja magát az önfeledt lazításnak.

Hogyan is működik a hidromasszázs?

A hidromasszázs kád a víz és a levegő megfelelően kombinált keverékéből fokozza a vérkeringést, így a hagyományos fürdőzés kiegészül a termálvizek jótékony hatásával. Segítségével vérkeringése felgyorsul és az oxigénáramlás megnövekszik, a káros anyagok pedig ennek következtében távoznak bőre pórusaiból.

A kombinálterősségű örvénylésnek köszönhetően a buborékok masszírozó hatása által a fürdőzés egy újfajta élmény faktorát tapasztalhatja meg, melynek élettani hatásai megegyeznek a masszázs gyógyító erejével. Így a hidromasszázs kád jótékony hatást fejt ki a mozgásszervi vagy érrendszeri betegségben szenvedők számára, nem is beszélve a relaxáció pozitív tulajdonságairól.

Ha Ön mindennap szeretné tapasztalni a testi és lelki felfrissülés örömét, a hidromasszázs kád elengedhetetlen kelléke az otthonának!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak