A tökéletes otthoni wellness élmény masszázskád segítségével!

Napjaink rohanó világában az egészség kulcsfontosságú pont minden ember életében. Megannyi szegmens tökéletes együttállása szükséges ahhoz, hogy ezt a pozitív állapotot fent lehessen tartani.

Napjaink rohanó világában az egészség kulcsfontosságú pont minden ember életében. Megannyi szegmens tökéletes együttállása szükséges ahhoz, hogy ezt a pozitív állapotot fent lehessen tartani. Rendszeres testmozgás, szellemi fejlődés, lelki nyugalom és egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás. Ezeket leírni egyszerű, ám betartani annál nehezebb.

A stresszes mindennapok megterhelik lelkünket és testünket egyaránt, így szükségessé válik, hogy bizonyos időközönként kikapcsolódhassunk és feltöltődhessünk. A modern masszázskádak lehetőséget nyújtanak arra, hogy ez a revitalizálási folyamat otthonunk nyugalmában történhessen. Egy masszázskád segítségével nincs többé kifogás, hogy miért nem tudunk ellazulni.

Ne hagyja, hogy a feszített mindennapok egészsége kárára váljanak! Élvezze a masszázskádak kényeztetését otthonában, egy magán wellness részleg kialakításával! Tekintse meg kínálatunkat, és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Masszázságy

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak