Akril kád kiegészítők

Akril kád előlap és masszázs szett kiegészítők.
Rendezés:
Raktáron
29.900 Ft 28.405 Ft
Raktáron
25.850 Ft
Raktáron
25.850 Ft
Raktáron
25.850 Ft
Raktáron
25.260 Ft 21.520 Ft
Raktáron
21.900 Ft 20.805 Ft
Raktáron
19.900 Ft 18.905 Ft
Raktáron
16.100 Ft
Raktáron
16.100 Ft
Raktáron
10.900 Ft 10.355 Ft
Raktáron
9.900 Ft
Raktáron
9.900 Ft
Raktáron
9.900 Ft
Raktáron
9.900 Ft
Raktáron
9.900 Ft

Hogy teljes élmény legyen a fürdőzés: Kiegészítők a maximális kényelemért

Álmai akrilkádjának megvásárlását tervezi? Hagy segítsünk Önnek, hogy kedvező áron beszerezhesse az ideális akrilkádkiegészítőket, amelyek problémamentessé teszik a fürdőzés élményét. Kösse össze a minőséget a kedvező árral!

A jó minőségű előlap nem csak az elegáns megjelenést határozza meg, de a beépítést is megkönnyíti, könnyebb tisztítani, így a higiénia megtartásához is hozzájárul. Tisztább fürdőszoba – jobb közérzet! Élvezze a csillogó fehérség luxusát!

Válasszon különböző elő - és oldallapjaink közül. Akár a hagyományosat, akár az univerzálisat kedveli, megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt, mely tökéletessé teszi fürdőszobáját. Válogasson készletünkből a hosszú élettartamú, ragyogó akrilkádért! Ha bármilyen információra lenne szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a további tájékoztatásért! Nálunk megtalálja azokat a kiegészítőket, amelyre szüksége van! Rendelését már akár telefonon is leadhatja!

 

Az akril kádak előlapjai

Az akril kádak előlapjaiA kád előlapok kiemelten fontos részét képezik a fürdőszobáknak. Nem csak védelmet nyújt a kádtestnek, hanem a higiéniás teret is lezárja. Emellett pedig látványnak sem utolsó, hiszen egy fürdőszobába belépve igen meghatározó, milyen előlappal látják el az akril kádat.

Az akril kád előlapoknak többféle típusát is megkülönböztethetjük:

  1. Gyári előlapok: Általában egy kádhoz egyféle előlapot gyártanak le a gyártók, így nem túl nagy a variálási lehetőség, ellenben ha megfelel számunkra, sokkal kényelmesebb megoldást nyújt a fürdőszobában, mert nem kell sem készíttetni, sem építtetni.
  2. Elhúzható előlap: Ebben az esetben kisebb kreativitásra van szükség, hiszen ki kell találni azt a megoldást, ami jól is mutat.
  3. Épített előlap: Sok esetben ez a legpraktikusabb megoldás, főleg akkor, ha nincs a kádhoz gyártott előlap.

Akril kádjaink esetében kényelmes megoldást nyújthatunk, hiszen majdnem mindegyik típushoz van legalább egyféle gyári előlap! Nézzen körül webáruházunkban és válassza ki a megfelelő akril kádat, illetve a hozzátartozó előlapot is egy helyen!

 

Az akril kád beépítése a fürdőszobába

Az akril kád beépítése a fürdőszobábaEgy-egy akril kád beépítése a fürdőszobába néha bizony okozhat némi nehézséget. Éppen ezért lássunk néhány tippet, amelyek vásárlóként hasznosaknak bizonyulhatnak.

Először is, ha a kádhoz tartoznak lábak vagy váz, azokat mindenképpen vegyük meg, és ne hagyjuk, hogy a szakember kihagyja azokat beszereléskor. Ez azért is fontos, mert a gyártók gyakran a garanciális feltételek közé sorolja a kádlábak vagy kádvázak használatát. Másodszor, az akril kádaknál különösen lényeges szempont, hogy a kád mögötti fal le legyen burkolva. Amennyiben a kádra kerül a burkolat, az akrilt folyamatosan mikro sérülések érhetik, amelyek előbb esztétikai, majd gyakorlati problémákhoz vezethetnek. Harmadszor, ha az akril kádat előlappal látjuk el, akkor gondoskodni kell a megfelelő rögzítésről, ha pedig előlap nélküli, akkor a kád köré egy megfelelő magasságú kávát kell biztosítani.

Vásároljon nálunk akril kádat, akár előlap kiegészítővel, hogy ne csak a látvány legyen lenyűgöző, de a beépítés se okozzon kihívást!

 

Szűrés
Kiegészítő típusa
Méret

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak