Akril zuhanytálcák

Akril zuhanytálcát többféle méretben gyártunk. Kialakításukat tekintve a SLIM LINE a vékonyabb kivtel, ezért a lefolyónál speciális kialakítást igényel.

A BASIC LINE magasabb, ezért már burkolt felületre is könnyen csatlakoztatható.

A tálcák tartalmazzák a szintező lábakat és a lefolyócsatlakozást is.

Rendezés:
Nincs raktáron
39.900 Ft 37.905 Ft
Nincs raktáron
39.900 Ft 37.905 Ft
Nincs raktáron
39.900 Ft 37.905 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
39.900 Ft 37.905 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
34.900 Ft 33.155 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
34.900 Ft 33.155 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
34.900 Ft 31.410 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
34.900 Ft 31.410 Ft

Zuhanytálca tisztítás otthon, egyszerűen

Zuhanytálca tisztítás otthon, egyszerűenA kádak és zuhanyzók higiénikusan tartásához számtalan tisztítószert kaphatunk, azonban ezek nagy része hatástalan, egészségtelen anyagokat tartalmaz, kellemetlen szagú, vagy drága, esetleg mindez egyszerre.

Most néhány olyan bevált praktikát mutatunk Önnek, amikhez be sem kell vásárolnia, mivel valószínűleg mindent megtalál otthon. Érdemes kipróbálnia a szódabikarbóna és a citrom áldásos hatásait! Egy citromot vágjon félbe és szórja meg alaposan a szódabikarbónával, majd ezzel dörzsölje át a zuhanytálcát, mindez fertőtlenít is és a vízkőfoltokat is eltünteti!

Nagyon jó tisztítószer lehet az ecet is! Puha, nedves törlőruhára kevés, nem tömény ecetet öntve, és ezzel áttörölve a felületet megszabadulhat az elszíneződésektől és a baktériumoktól is, valamint kiválóan semlegesíti a kellemetlen szagokat - az eceté pedig hamar elillan.

Ha Ön is zuhanykabint szeretne otthonába, forduljon hozzánk bizalommal! Akciós zuhanykabinok, zuhanytálcák, illetve zuhanypanelek széles kínálatával várjuk, melyek tisztítása a fent leírtakkal még egyszerűbb lehet! Ha tőlünk vásárol, új kádja vagy zuhanykabinja garantáltan évekig kiszolgálja majd igényeit!

 

Akril zuhanytálca a tökéletes zuhanyzás-élményhez

Akril zuhanytálca a tökéletes zuhanyzás-élményhezA zuhanyzás élménye a diszkréció megteremtésén és a megfelelő hőmérsékletű víz beállításán túl sok egyébtől is függ: az egyik ilyen szempont például az, hogy lábunk milyen felülettel érintkezik közben. Mivel többnyire állunk a zuhany alatt, ezért fontos, hogy kényelmes, lábkímélő zuhanytálcán tegyük ezt!

Egy akril zuhanytálca garantáltan megszolgálja a ráköltött pénzt! Kényelmes kialakításának köszönhetően rajta nem múlik a zuhanyzás relaxáló hatásának maximalizálása: akár egészen hosszú ideig is ideális felületet biztosít talpainknak. Könnyen átmelegszik, így nem fordulhat elő az, hogy hiába használunk forró vizet, a lábaink mégis fáznak. Az akril zuhanytálca két másik nagy előnye – a komfortérzet megteremtésén túl – a könnyű tisztíthatóság és az ellenállás a baktériumoknak.

Olyan zuhanytálca után kutat, ami garantáltan időtálló, nem törik, nem horpad, valamint a hozzá tartozó lefolyócsatlakozás miatt könnyedén zuhanykabinjába rögzíthető? Akkor bátran nézzen szét kínálatunkban, ahol rengeteg akril zuhanytálca vár Önre, amik között íves és szögletes változatokat egyaránt talál!

Ha esetleg kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

Szűrés
Forma
Méret

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak