Az akril kád tulajdonságai

Napjainkban a fürdőszoba felújítása esetén előtérbe kerültek az esztétikai szempontok is, melynek köszönhetően a fürdőzés még nagyobb élményt nyújt.

A kiválasztás során viszont számos fontos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az elsődleges szempont, hogy ne csak első látásra tűnjön a kád szépnek, hanem a hosszú távú igénybe vétel ellenére is megőrizze szépségét és masszivitását.

A műanyag kádak legnépszerűbb fajtája az akrilból készült. Jellemzője, hogy kialakítása tartós, aminek köszönhetően nem hajlik, továbbá nem is repedezik. Az akril kádak változatos formában és méretben kaphatóak, így bárki könnyedén megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. Fényes, fehér színük és letisztult, dizájnos kialakításuk nem csak a luxus érzetét nyújtja, hanem kényelmes használatot is biztosít.

Az akril kád tömör felületének köszönhetően a tisztítása rendkívül könnyedén megoldható. További kedvező tulajdonsága, hogy a meleg víz hőmérsékletét hamar felveszi, így a kádba lépés után, egyáltalán nem érezhetünk semmilyen hideg felszíni érzetet.

Az akril kád a legjobb választás, ha Ön számára fontos a minőségi, stabil kialakítás, továbbá a komfort érzetet sem szeretné mellőzni. Bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak