Cégünkről

Gárgyán Zsolt több üveges cégnél (Szilánk, Lattmann Üveg, Üvegkalmár) szerzett 11 éves tapasztalatot értékesítői területen. Az itt megszerzett szakmai tudással felvértezve, és engedve a speciális üvegmegoldások iránt támadt fokozott igényre válaszul létrehozta a Dual Glass Kft-t.

Kezdetekben a több évtizedes múltra visszatekintő üveges műhelyben folytattunk hagyományos üvegezést, ahol már több mint 30 éve szolgáltak ki a lakossági ügyfelek mellett a környező asztalosokat is.

2004-tol már edzett üvegeket is kínáltunk az ügyfeleknek, és megkezdődött az egyedi zuhanykabinok szerelésének időszaka.
Később következtek a nagyobb projektek, mint a New York Palace Hotel, az Aquincum Múzeum, Prímás Pince (Esztergom) és az Atlantisz Hotel (Hajdúszoboszló) üveges munkái.

2010-re a Dual Glass Kft. az egyedi zuhanykabin gyártás meghatározó szereplője lett. Nagy raktárkészlettel, és jól képzett szakembergárdával szolgáljuk ki régi és új ügyfeleinket!

A megnövekedett igényekre tekintettel 2015 végén megkezdtük a szaniter nagykereskedelmet is.

A Clearconcept webáruház folyamatosan növekvő termék kínálatában megtalálhatóak a kész zuhanykabinok, akril tálcák, valamint egyedileg gyártott masszázskádak is!

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak