Egészségesebb bőr és ellazult izmok? Válasszon korszerű zuhanypanelt!

Modern világunkban megannyi veszély leselkedik szervezetünkre. Ezek hatásait gyakran bőrünk és izomzatunk sínyli meg. A városi piszok, a feszített tempójú mindennapok, az egészségtelen ételek, a smink, és még sok káros tényező nehezíti az egészséges szervezet működését.

Modern világunkban megannyi veszély leselkedik szervezetünkre. Ezek hatásait gyakran bőrünk és izomzatunk sínyli meg. A városi piszok, a feszített tempójú mindennapok, az egészségtelen ételek, a smink, és még sok káros tényező nehezíti az egészséges szervezet működését. Egy kis odafigyeléssel azonban könnyen kiküszöbölhetjük ezeket az akadályokat!

Minden reggel zuhanyzással kezdje a napot! A modern zuhanypanelek segítségével revitalizálhatja bőrét és ellazíthatja izmait! A hidromasszázs funkciónak köszönhetően többé nincs elhalt hámsejt, piszok vagy smink maradvány, és az izmok, ízületek is felszabadulhatnak! Mindennapos használatával egészségesebbé varázsolhatja szervezetét!

A megfelelő zuhanypanel kialakításával bőre felfrissülhet, puhább és egészségesebb lehet, míg izomzata feszes és életerős. Tekintse meg Ön is zuhanypanel kínálatunkat, és legyen a zuhanyzás wellness élmény otthonában! Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Korszerű zuhanypanel

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak