Egyedi zuhany üvegfalak

Egyedi zuhany üvegfalak

Mai modern világunkban a tisztálkodási szokások igen eltérőek és változatosak, amely jelentősen köszönhető a kényelmi és design lehetőségek megvalósításának lehetőségén, hiszen mindenkinek van egy elképzelése a komfortos, esztétikus és minden igényt maximálisan kiszolgáló otthonról, azonban a helyi adottságok befolyásolják a megvalósítás folyamatát.

A fürdőszoba kialakítása különösen nagy körültekintést és kreativitást igényel, hiszen számos praktikus lehetőséggel modern és dekoratív helyiséget alakíthatunk ki, ahol jól esik a rohanó nap után egy forró zuhany. A mai modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően az zuhany üvegfalak sokoldalú, helytakarékos, jól alakítható és egyedi designos megoldást kínálnak a tulajdonosok számára, továbbá a zuhanyfalak különböző méretű helyiségekben is praktikusan alkalmazhatóak, amely a kis fürdőszobáknál kifejezetten előnyös választást jelent.

Cégünk egyedi zuhany üvegfalakat kínál új és meglévő ügyfeleinek, különböző kivitelekben és konstrukcióban, melynek köszönhetően minden egyéni igény megvalósítható és kényelmes, dekoratív fürdőszoba alakítható ki. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyfal

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak