Fali zuhanyszett

A termosztátos csapnak köszönhetően a fali zuhanyszettel állandó hőfokú vízzel tusolhat. Használja akár az esőztetőt vagy a kézi tust!

Rendezés:
Nincs raktáron
77.500 Ft 57.207 Ft
Raktáron
75.150 Ft 55.573 Ft
Raktáron
66.900 Ft 49.035 Ft
Raktáron
64.900 Ft 44.948 Ft
Raktáron
64.900 Ft 44.948 Ft
Raktáron
55.900 Ft 40.862 Ft
Raktáron
1.500 Ft

Fali zuhanyszett: újfajta élmény a zuhanykabinban!

A zuhanyzás tartogathat néha kihívásokat, minden a fali zuhanyszetten múlik. Sokszor gondot okoz a megfelelő hőmérséklet beállítása, és valljuk be ahány zuhanyszett, annyiféleképpen kell trükközni azzal, hogy az ideális hőfokot beállíthassuk vagy azzal, hogy ne állítódjon el zuhanyzás közben. Van, ami túl lassan melegszik fel, van, mi egyszer hideg, aztán meleg, a víznyomás és a hőmérséklet ingadozásai bizony igen kellemetlenek tudnak lenni. Az ilyen bosszúságok könnyen elveszik a zuhanyzás egyébként kellemes, relaxáló hatású élményének lényegét.

A modern fali zuhanyszettekkel ilyen problémákkal már nem kell szembesülnie senkinek. Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen webáruházunkból a korszerű igényeket maximálisan kiszolgáló fali zuhanyszetteket! Miért érdemes éppen az általunk forgalmazott fali zuhanyszetteket használni?

A fali zuhanyszettjeink termosztátos csappal vannak felszerelve, tehát biztosítják az állandó hőfokot zuhanyzás közben. Ráadásul azt is kiválaszthatja, hogy az esőztető fej alatt állna kényelmesen vagy inkább a kézi zuhanyfejet használná.

Tegye a zuhanyzást egyszerűbbé és élmény telibbé a fali zuhanyszettek egyikével! Elérhetőségeinken felkereshet minket a részletekkel kapcsolatban, szívesen segítünk!

Házi vízesés

Ki ne szeretné élvezni a frissítő zuhany jótékony hatásait? Ellazulnak izmaink, megnyugszik az elménk.

Tegye még kényelmesebbé és relaxálóbbá a zuhanyzást a fali zuhanyszettel! A falra egyszerűen felhelyezhető zuhanyrózsának köszönhetően szabadon marad mind két keze, kényelmesen beállíthatja a vízsugár irányát, és a karja sem fárad el a tartásban. Így befelé figyelhet egy kicsit, amire nagy szükségünk van a rohanó hétköznapjainkban.

A fali zuhanyszett a kisgyermekek és idősebb családtagjaink tisztálkodását is megkönnyíti, hiszen a bizonytalanabb mozgású családtagjainak nagy segítség, ha megfelelő magasságból és irányból jön a meleg víz. Ráadásul a termosztátos csapnak köszönhetően búcsút mondhat a hol hideg, hol túl meleg víznek, és szabadon élvezheti az állandó hőmérsékletű vizet, hogy semmi ne zökkenthesse ki a gondolataiból. A két funkciót kedvének megfelelően használhatja, akár esőztető, akár kézi változatra van hangulata.

Válasszon minket, a tökéletes zuhanyzás élményéért! Kiváló minőségű fali zuhanyszettjeinkkel megvalósíthatja álmai fürdőszobáját!

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak