Helytakarékosság kis fürdőszobákban

Helytakarékos fürdőszoba

Gyakori probléma egy lakás megvásárlásakor a fürdőszoba kialakítása. A legtöbb ingatlan nem olyan nagy alapterületű, hogy kényelmes méretű fürdőszobával rendelkezzen. A hálószoba, a nappali és a konyha mérete általában a fürdőszoba alapterületének rovására megy. Ha nincs lehetőségünk a helység bővítésére, érdemes egyedi konstrukciókban gondolkodni, hogy minden funkciót kielégítsünk.

 

A fürdőszoba alapvető kelléke a zuhanykabin vagy fürdőkád. Kis méretű fürdőszobába jó megoldás lehet az egyedi zuhanykabin, hiszen a fürdőkáddal az amúgy is kis helységből jókora darabot elvennénk.

 

Egy sarokba tervezett kisebb, de minden komfortot kielégítő egyedi zuhanykabin praktikus, dizájnos, és még hely is marad mellette a mosógépnek, mosdókagylónak, szennyestartónak is akár. Az egyedi tervezésnél kiemelten tudunk figyelni arra, hogy a maximális kényelmet és funkciót kihozzuk a lehető legkisebb hely ráfordításával.

 

Ha lakása kis méretű fürdőszobával rendelkezik, mindenképpen érdemes egyedi zuhanykabinos megoldásban gondolkodni! Keressen fel minket, hogy segíthessünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak