Hogy varázsoljuk csillogóvá zuhanyajtónkat?

Csillogó zuhanykabin

A zuhanyzás a mindennapos tisztálkodás igen közkedvelt formája. Nem csoda ez, hiszen sokak szerint jóval egészségesebb és természetesen gyorsabb ez a metódus, mint a jól bevált kádas megoldás.

Ha megkérdeznénk embereket, hogy mi az, amit kifejezetten nem szeretnek a zuhanyzásban, akkor nagy eséllyel azt a választ kapnánk, hogy a zuhanyajtó tisztítása. Valóban, egy zuhanyajtó tökéletes megtisztítása nem egyszerű feladat. Egyedi zuhanykabinokkal foglalkozó vállalkozásunk azonban erre is tudja a megoldást!

Gondoljunk csak bele, ezt a felületet nap, mint nap víz éri. Ennek megfelelően a zuhanyajtóra fröccsenő vízcseppeket célszerű egy puha ronggyal zuhanyzás után eltávolítani. Ezzel hosszútávon megoldható lehet, hogy a kabin ne foltosodjon, és esztétikailag is kifogásolhatatlan állapotú legyen. Mindezt speciális szerek használatával egészíthetjük ki, melyek a makacsabb szennyeződések eltávolításában nyújthatnak segítséget. A legtöbb esetben ezek a tisztítószerek egy védőfelületet képeznek a zuhanykabin belsejében, megakadályozva ezzel a szennyeződés lerakódását.

Felkeltettük érdeklődését? Egyedi zuhanykabinokkal kapcsolatos igényeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak