Készüljön a szerelem ünnepére egy romantikus estével!

Készüljön a szerelem ünnepére egy romantikus estével!

Nemsokára itt van idén is a szerelmesek ünnepe, a Valentin nap, amikor minden párkapcsolatban élő ember készül meglepni valamivel kedvesét. Mi is lenne romantikusabb, mint élete párját meglepni egy hidromasszázs káddal? Különösen, ha éppen felújítás előtt állnak!

Gondolt már arra, hogy egy finom vacsorát követően megmártózna párjával egy kád vízben, de kettejüknek már igencsak szűkös volt meglévő kád? Cégünk erre kínál megoldásokat, hidromasszás és sarokkádak formájában! Ha egyébként is tervezték az átalakítást, Valentin napra is remek ajándék lehet egy fürdőszobai berendezés, melynek előnyeit hosszú éveken át élvezhetik együtt. Gondoljon csak bele, milyen lenne egy-egy romantikus este kettesben a hidromasszázs kádban, mely elűzi a mindennapok gondjait, bugyborékolva fújják el vállukról a stressz okozta fáradalmakat.

Nézzen szét kínálatunkban, és találja meg az ideális kialakítást, mellyel párja kedvére is tehet! Rendelje meg még ma közös otthonuk új masszázskádját, hogy időben megérkezhessen a kiválasztott darab!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak