Merre nyíljon a zuhanyajtó?

Merre nyíljon a zuhanyajtó?

Nem tűnik fontos, vagy túlságosan érdemleges kérdésnek, pedig alapvető kényelmi szempontokat érint: hogyan is kivitelezzük zuhanykabinunk ajtaját? Legyen tolóajtós? Vagy nyíljon kifele? Egyajtós legyen vagy kétajtós?

Otthonunk minden pontját megtervezzük egy építkezés vagy felújítás során. Miért pont a fürdőszobával tennénk kivételt? Természetesen a zuhanykabin és a megfelelő nyílásszög, a hely nagyság, a megrendelő igénye mind releváns szempont egy fürdőszobai zuhanykabin megtervezésekor.

A zuhanyajtó kis alapterületű fürdőszobák esetén általában tolóajtós, érhetően a helyspórolás szándéka végett. Ám vannak tágas, nagy méretű fürdőszobák. Az igények ilyen esetekben általában jóval nagyobb alapterületű zuhanykabinnal járnak, így ez esetben jóval szebb és praktikusabb egy kétszárnyú ajtó, amely kifelé nyílik. A köztes megoldások a kisebb vagy közepes alapterületű zuhanykabinok, melyek általában tolóajtós vagy egyszárnyú kifelé nyíló ajtóval rendelkeznek.

Sose feledjük azonban, hogy előre rendezzük meg a fürdőszobát, hiszen egy rosszul tervezett fürdőszoba, ahol a zuhanyajtó minden kinyitásnál valaminek nekicsapódik, nem túl praktikus. Várjuk megkeresését, ha tökéletes zuhanykabin tervezésre és kivitelezésre van szüksége!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak