Mit érdemes tudni a kád típusokról?

Mit érdemes tudni a kád típusokról?

Sokan a fürdőkádat választják a zuhanykabin helyett, mondván, hogy az sokoldalúbb, hiszen ha arra van kedvünk, akár zuhanyozhatunk, de ejtőzhetünk is benne. Már csak azt kell eldönteni, hogy milyen legyen a kád.

A kádakat osztályozhatjuk forma és alapanyag szempontjából. Anyaguk szerint a kádak lehetnek akril kádak, lemezkádak, de gyártanak öntöttvasból is.

Az akril kád napjainkban a legnépszerűbb típus, a műanyag és az akrilgyanta keveréke, ami egy nemrég elterjedt, modern megoldásnak számít. Előnye, hogy ellenállóbb a karcolásokkal, szennyeződésekkel, vízkővel szemben. A lemezkádak zománccal bevont acélból készülnek, hátrányuk, hogy a lepattogzó zománc alatt könnyen rozsdásodik az acél. Az öntöttvasból készült kádak szépek, nosztalgikusak, leginkább szabadon álló kádak készülnek belőlük.

Forma szempontjából a szögletes kádak a legelterjedtebbek, helytakarékosak, a falhoz állítva a legkisebb helyre is beférnek. A sarokkádakhoz már több hely kell, hiszen közös fürdőzésre is alkalmasak. A kettő keveredése az asszimetrikus kád, ami a fal mellett is elfér, mégis különleges. A szabadon álló kádaknál ügyelni kell a víz elvezetésére, illetve a kád megtöltésének kialakítására.

Fürdőkád webáruházunk kínálatában megtalálhatja az igényeihez illő kádakat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Kádparaván

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak