Nyári takarékoskodás zuhanykabinnal

Nyári takarékoskodás zuhanykabinnal

A költséghatékony megoldások felkutatása alapvető dolog, minden ember életében jelen van. Azzal, hogy takarékoskodunk, a jövőbe tekintünk, meghatározott célt szem előtt tartva cselekszünk, ez megfontoltságot, ésszerű hozzáállást feltételez. Számos eszköz áll a rendelkezésünkre otthonunk kialakítása vagy felújítása során, melyekkel egyszerűen spórolhatunk, ilyen például a zuhanykabin.

A zuhanykabin kiváló eszközt jelent arra, hogy ne pazaroljuk a vizet. Ivás, főzés, mosakodás, fürdés, takarítás, öntözés, autómosás, kutyafürdetés és még sorolhatnánk - a vízkészletek kiaknázása oda vezet, hogy a jövőben egyre kevesebb víz áll majd a rendelkezésünkre. Ezért a fürdésről zuhanyzásra váltani, a fürdőkádat zuhanykabinra cserélni nem csak takarékos, de okos és előrelátó, ökotudatos cselekedet is.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson zuhanykabin kínálatunkból! Különféle méretek, változatos formák, sokféle alapanyag áll a rendelkezésére, hogy megtalálja az ideális zuhanykabint! Szakmai kérdéseivel forduljon hozzánk bátran!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak