Praktikus és sokoldalú megoldás: A kádparaván

Kádparaván

Otthonunk kialakítása és felújítása során mindenkinek célja, hogy kényelmes és esztétikus életteret teremtsen a lakás egyes helyiségeiben a funkcionális megoldásokat szem előtt tartva, melyhez számos lehetőség áll a tulajdonosok rendelkezésére. A fürdőszoba berendezése során minden esetben különös figyelmet kell fordítani a helyiség adottságainak praktikus kihasználására, valamint a higiéniai feltételek és komfortigény megteremtésére.

Azok számára, akik kádat terveznek beépíteni a fürdőbe, azonban a rohanó hétköznapokon szívesen zuhanyoznak, kiváló és sokoldalú lehetőséget biztosítanak a kádparavánok, melyek helytakarékos kialakításuknak köszönhetően számos előnnyel bírnak:

 

• Új vagy meglévő kádak esetében is könnyedén felszerelhetőek, valamint nem igényelnek bonyolult felhelyezési eljárást, néhány műanyag vagy fém profillal a helyére illeszthető egy-egy darab.

• A fürdés és zuhanyzás lehetőségét is biztosítja, anélkül, hogy a fürdőszoba egyéb felületei is vizesek lennének.

• Az üvegfelületnek köszönhetően könnyedén tisztán tartható.

• Tetszés és ízlés szerint egyénien dekorálható felület.

Praktikus és sokoldalú kádparavánokért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és valósítsa meg elképzeléseit!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Kádparaván

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak