A sarok zuhanykabin előnyei

Sarok zunyanykabin

A sarok zuhanykabinok egyre inkább elterjednek a háztartásokban.

Helykihasználása ideális, hiszen a sarokban nehéz bármit is elhelyezni, azonban ezzel a megoldással helyet spórolhatunk. Emellett a zuhanykabinok üveg tolóajtajai is helytakarékosak, hiszen nem nyílik térben kifelé, mint egy normál ajtó.

A sarok zuhanykabin nem csupán praktikussági szempontokból előnyös fürdőszobánkban. Egyedi tervezése révén teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk kialakítását. Fürdőszobáját így berendezheti a saját ízlése szerint, melynek modern külsőt kölcsönöz sarok zuhanykabinja.

A fürdőszoba berendezése során érdemes odafigyelnie arra, hogy sarok zuhanykabinja mellé úgy helyezze el a mosdókagylót és a WC-t, szekrényeket, hogy azok ne zavarják a zuhanykabinból való kiszállásban.

Zuhanykabinja tervezését, építését ne bízza bárkire! Ha Ön is minőségi végeredményt szeretne fürdőszobájában, válassza cégünket zuhanykabinja tervezésére! Felmérjük fürdőszobája lehetőségeit és annak megfelelően tervezzük meg sarok zuhanykabinját! Keressen minket, hogy mi tervezhessük fürdőszobáját!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak