Szabadonálló csaptelepek kádhoz

Térben álló krómozott csaptelepek szabadonálló kádhoz.
Rendezés:
Külső raktáron, 2-5 munkanap
199.900 Ft 189.905 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
139.900 Ft 132.905 Ft

Szabadonálló csaptelepek kádhoz

Szabadonálló csaptelepek kádhoz Szeretné kicsit megújítani a fürdőszobáját? Ezt könnyen megteheti, és még csak nem is kell nagy felfordulást elviselni hozzá, az is elég lehet, ha kicseréli az egyik csaptelepet. Néha az apró változtatások is elégnek bizonyulhatnak ahhoz, hogy az összképen formáljunk kicsit.

Webáruházunkban kádhoz való szabadonálló csaptelepeket rendelhet, és változtathat kicsit a fürdőszobáján. Miért ajánlott egy ilyen szabadonálló csaptelepet kádhoz megvásárolni? Meglátja, egészen máshogyan fog festeni a fürdőszoba! Egy ilyen csaptelep kecsesebb, dekoratívabb és feltűnőbb is, mint egy egyszerű és hagyományos típus. Karcsún és magasan emelkedik ki a padlóból, és bármelyik kádat képes stílusosabbá változtatni. A szabadonálló csaptelep lehet szögletes, lehet gömbölyded, ami meghatározó a fürdőszoba stílusára nézve. Kezelése igazán egyszerű, karos hőmérséklet szabályzóval van felszerelve és modern kézitussal, rozsdamentes alapanyagból.

Ne habozzon, újítson velünk, nem fogja megbánni! Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és mi szívesen adunk bővebb tájékoztatást a szabadonálló csaptelepekről kádakhoz!

 

Szabadonálló csaptelepek kádakhoz: Átalakításra fel!

Szabadonálló csaptelepek kádakhoz: Átalakításra fel!Mindig esztétikus és modern külsővel készülnek el a szabadonálló csaptelepek, amelyek kádakhoz kínálják a legkiválóbb megoldást. Használatuk kényelmes, könnyen kezelhetőek, valamint kedvező árfekvésben vásárolhatóak meg.

A szabadonálló csaptelepek kádakhoz való szerelése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos csapok szerelése. Nem kell falat vésni és bontani ahhoz, hogy átalakítsa a fürdőszobáját, így nem csak időt takaríthat meg, hanem a kiadások tekintetében is jobban járhat.

A szabadonálló csaptelepek minden esetben egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az átalakítást, úgy, hogy esztétikailag nem sérül a fürdőszoba belsőépítészeti kialakítása. Viszont a szerelési munkálatokat minden esetben bízza szakemberre, mert a rosszul összeszerelt alkatrészek nagyobb károkat is okozhatnak a vizesedés által! Abban biztosak lehet, hogyha felszerelésre kerül ez a prémium kategóriás szaniter elem, akkor nem kell mást tennie, mint élvezni a kellemes meleg vizet és lazítani!

Ismerje meg termékeinket, és vásárolja meg online az Ön számára megfelelő csaptelepet! Szabadonálló csaptelepek kapcsán felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak