Takarékoskodjon zuhanykabinnal!

Takarékoskodjon zuhanykabinnal!

Örök kérdés, hogy mi előnyösebb szervezetünk számára, a kádfürdő vagy a zuhanyzás. Általánosságban véve mindkettőnek megvannak az előnyei, mi a zuhany mellett tesszük le a voksunkat. Hogy miért?

Belátható, hogy zuhanyzás alkalmával jóval kevesebb víz fogy. Képzeljük csak el egymás mellett azt a vízmennyiséget, amit egy méretes fürdőkádba beletöltünk, és azt, ami a zuhanyzás ideje alatt kifolyik. Kétség kívül az előbbi a nagyobb mennyiség, így a nagyobb költség is.

Sokan állítják, hogy a reggeli zuhanyzás kimondottan előnyös, hiszen aktivizálja a szervezetet, feszesíti a kötőszöveteket, így a zuhanykabinból kilépve sokkal energikusabban kezdhetünk neki a napnak. E tisztálkodási forma mellett szól az is, hogy lehetővé teszi a hideg-meleg víz váltogatását, mely a vérkeringésre igen pozitív hatással van. Érdemes egyébként a túl meleg vizet kerülni, hiszen az kiszárítja a bőrt.

Döntsön Ön is a zuhany mellett és vásárolja meg nálunk zuhanykabinját még ma! Kérdése lenne? Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak