Tolóajtós zuhanykabinok egyedi kivitelezésben

Tolóajtós zuhanykabinok egyedi kivitelezésben

 

Ön is jobban kedveli a zuhanyzást, mint a hosszadalmas fürdőzést a kádban? Szeret hamar túllenni a tisztálkodáson, hogy másra fordíthassa szabadidejét? Eközben szeretne spórolni is a víz költségein? Akkor válasszon egyedi kivitelezésű zuhanykabint otthonába, mi pedig elkészítjük az Ön igényeinek megfelelően!

Ha felméri fürdőszobája adottságait, a nagyságát és a falak elrendezését, könnyen eldöntheti, hogy melyik típusú zuhanykabin a legelőnyösebb az Ön számára. Két szabad falfelület közé a legegyszerűbb megoldás egy tolóajtós zuhanykabin beszerelése. A tolóajtókat 10 mm-es üvegből gyártjuk, így nem kell aggódnia amiatt, hogy az üveg nem elég erős. A tolóajtók esztétikus látványt nyújtanak fürdőszobájában, és az egyedi kialakításnak köszönhetően remekül illeszkednek ízléséhez, a fürdőszoba berendezéséhez.

Ha Ön is szeretne költséghatékonyan tisztálkodni, válasszon egyedi tervezésű, tolóajtós zuhanykabinjaink közül, melyeket az Ön igényeihez tervezünk, készítünk! Válasszon minket, ha szeretne minőségi tolóajtós zuhanykabint otthonába!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak