vízzáró profilok

Edzett üveg csiszolt élére húzható,fehér,áttetsző PVC profil,amely alkalmas zuhanykabinok vízzárására.
Rendezés:
Raktáron
6.350 Ft
Raktáron
5.080 Ft
Raktáron
3.048 Ft
Raktáron
3.048 Ft
Raktáron
3.048 Ft

Vízzáró profilok – ezért van szükség rájuk!

Vízzáró profilok – ezért van szükség rájuk!Új zuhanykabin kialakításánál vagy a régi felújítása közben elérkezik az a pont, ahol a vízzáró profilok kerülnek előtérbe – de mik is ezek tulajdonképpen, és miért kell használnunk őket?

A vízzáró profilok, mint azt a nevük is mutatja, azért felelnek, hogy a víz ne juthasson át az egyik felületről a másikra – zuhanyok esetében ez praktikusan azt jelenti, hogy megakadályozzák, hogy használat közben kijusson a nedvesség a zuhanyfülkéből. Mivel a zuhanyfülke jelentősége éppen abban rejlik, hogy segítségével sokkal jobban meg lehet védeni a fürdőszobát és az ott található értékeinket a víztől, mint egy egyszerű zuhanyfüggönnyel, ezért kerülnek felhasználásra a vízzáró profilok. Nélkülük lényegében csak csökkentett mértékben tudná a zuhanyfülke betölteni a funkcióját. Mindemellett még egy jelentős szerepük van: takarják az üvegek éleit, ami mind higiéniai, mind biztonsági szempontból roppant előnyös.

Ön is szeretne vízzáró profilokat vásárolni? Akkor tekintse meg kínálatunkat, és válogasson termékeink közül bizalommal!

Miért fontos a vízzáró profilok minősége?

Miért fontos a vízzáró profilok minősége?Könnyen azt hihetnénk, hogy egyik vízzáró profil olyan, mint a másik – pedig ez koránt sem igaz. A vízzáró profilok között is ugyanúgy megjelenhetnek a minőségbeli eltérések, mint bármely más termék esetén. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy miért is nem mindegy, hol és mit vásárolunk!

A vízzáró profilok esetében elsősorban azért fontos a minőség, hogy ezen alkatrészek hosszú ideig hibátlanul tölthessék be a funkciójukat. A silány darabok könnyen megsérülhetnek, elszíneződhetnek, azonban ha meggyőződünk róla, hogy megfelelő típust választunk, akkor sokáig élvezhetjük új zuhanykabinunk előnyeit anélkül, hogy bosszankodnunk kellene a vízzáró profilok miatt.

A nálunk kapható termékek a legjobb minőségi feltételeknek felelnek meg, így ha Ön valóban hosszú távra tervez, akkor ideális, ha kínálatunkból választ.

Tekintse meg nálunk bizalommal vízzáró profilok kapcsán is a rendelkezésre álló termékeket, és válassza ki az ideális megoldást! Akár kérdéseivel, akár rendelésével bátran fordulhat hozzánk!

Szűrés
Vízzáró profil típusa

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak