WALK-IN zuhanyfal - Az esztétikai élmény szolgálatában

A zuhanyzó immáron az Ön igényei szerint alakítható ki! A WALK-IN zuhanyfal egy új lépcsőfokot jelent a lakberendezésben. Mindezidáig a zuhanyzók egy lefedett, szűk szegletet jelentettek a fürdőszobában, melyek növelték a bezártság érzetét. A WALK-IN zuhanyfal azonban nem csak praktikus, hanem látványos is.

Letisztult formái nyitnak a világ felé. Míg korábbiakban a fürdőszobák kivitelezésénél szimplán a praktikum volt a cél, az új megoldásnak köszönhetően emellé már az esztétikai szépség megjelenése is társul.

Miben is áll a WALK-IN zuhanyfal újdonsága?

A masszív kialakítású, fényes üvegfalak beengedik a fényt, továbbá növelik a fürdőszoba tágasság érzetét. A zuhanyzó így már nem egy elrejtett helyiség, hanem az életterünknek a szerves része. A modernitást ötvöző stílusa pedig garantálja, hogy minden korban divatos kialakítást biztosítson.

Mint ahogy a nevében is olvashatjuk, a WALK-IN azt jelenti, hogy besétálós, tehát nincs szükség ajtóra, aminek köszönhetően egy vagy két irányból is akadálymentesen beléphetünk a frissítő zuhany alá.

Ha Ön is meg szeretné tapasztalni a zuhanyzás élményének egy újabb és magasabb szintjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk és rendelje meg az igénye

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyfal

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak