WALK-IN Zuhanyfalak

A WALK-IN zuhanyfal nem más, mint egy keret nélküli üvegfal, aminek csak a polírozott oldala látszódik, ezáltal rendkívül modern külsőt kölcsönöz fürdőszobánknak, továbbá nincs ajtaja a kabinnak, azáltal csak be kell lépni a zuhanyzáshoz.
Rendezés:
Külső raktáron, 2-5 munkanap
144.900 Ft 130.410 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
94.900 Ft 85.410 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
89.900 Ft 76.415 Ft
Nincs raktáron
89.900 Ft 76.415 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
84.900 Ft 76.410 Ft

Walk-in: a modern fürdő új eleme

Modern fürdőEgy mai modern fürdőszoba ma már sok mindenben különbözik a hagyományos fürdőtől, például LED izzókkal takarékoskodunk, bidé áll a toilette mellett vagy át tudunk sétálni a zuhanykabinon.

A walk-in zuhanyfalak az utóbbi években bukkantak fel és bizton állíthatjuk, hogy nem puszta múlandó divat a jelenlétük. A walk-in zuhanyfalak amellett, hogy elegáns, letisztult és designos megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, praktikusak is. Az egyszerű, szerelvények nélküli üveglapok belesimulnak a térbe, tágasabb hatást keltnek és sok szempontból biztonságosabbak is. Az akadálymentesített fürdőszoba egyik jól hasznosítható kiegészítő eleme is lehet. Nincsenek ajtók, karok, fogantyúk, amikbe bele lehet akadni, könnyebb a takarítás is és higiénikusabb a fürdőszoba a használatával. Az elfolyó víz ellen csúszásgátlókkal, illetve megfelelő lefolyókkal védekezhetünk.

A zuhanyzás új élménye a walk-in zuhanyfalakkal azonnal megtapasztalható. Gyors, energiatakarékos, időspóroló és esztétikus. Ha felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal!

 

A Walk-in Zuhanyfal kiemelkedő előnyei

Mivel nem rendelkezik zuhanyajtóval, és bármekkora részt fel tudunk használni a zuhanykabin kialakításához, ezért akadálymentesített zuhanyzót tudunk teremteni mozgásában korlátozott emberek számára, ezáltal megkönnyítve a mindennapjaikat.

Megannyi méretű WALK-IN zuhanyfalaink közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, ezáltal saját igényei szerint tudja kialakítani fürdőszobája letisztult megjelenését, attól függően, hogy körülbelül hány személyes kabint szeretne, illetve milyen adottságokkal rendelkezik fürdőszobája. Mivel nem kell ajtó a kabinhoz, így nem kell számításba vennie azt sem, hogy mekkora hely kéne neki, így még több terültet tud felhasználni fürdőszobájában.

Reméljük hasznos volt Számára ez a rövid cikk! Cégünk folyamatos akciókkal várja Önt, és persze minőségi termékekkel! Keressen minket bizalommal!

 

 

Szűrés
Méret

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak