Zuhany ülőkék

Ha a zuhanyzásra kialakított helyet nem szeretné lecsökkenteni, de néha le szeretne ülni zuhanyzás közben akkor ajánljuk a felhajtható ülőkéinket.

Rendezés:
Nincs raktáron
34.900 Ft
Nincs raktáron
29.900 Ft

Biztonság a zuhanykabinban is

Biztonság a zuhanykabinban isIdősebbeknek, vagy mozgáskorlátozottaknak sajnos a fürdés és a zuhanyzás is egyaránt számos veszélyt hordoz magában. A kádba egyrészt nehezen tudnak ki és beszállni, illetve sokaknak az ülésből való felállás is nehézkes. Számukra mindenképpen praktikus a zuhanykabint választani, azonban érdemes ezt is minél biztonságosabbá tenni.

Az idősek még egy csúszásmentes zuhanykabinban is könnyen eleshetnek, ami sajnos bizonyos életkor után beláthatatlan következményekkel járhat. Számukra tökéletes megoldás a zuhany ülőke! A zuhany ülőkének köszönhetően nem kell a kádba való be- és kilépés miatt aggódni, mivel kiváló támaszt és fix pontot nyújt, továbbá kényelmes, ülő helyzetben való zuhanyzást tesz lehetővé. Ráadásul így nem csak az elcsúszás előzhető meg, hanem egy esetleges rosszullét esetén is nagy segítséget nyújthat a zuhany ülőke, ami a meleg, párás levegőben megeshet még a fiatalabb korosztállyal is.

Tegye biztonságosabbá Ön is zuhanykabinját, válassza a zuhany ülőkék nyújtotta kényelmet! Bővebb információkért bátran keressen minket bármely elérhetőségünkön!

 

Zuhany ülőke: A komfortos kabin nélkülözhetetlen kelléke!

Zuhany ülőke: A komfortos kabin nélkülözhetetlen kelléke!A zuhanykabin és a kád között az egyik lényeges különbség, hogy a kádban lehet állni, kényelmesen üldögélni és még feküdni is, a zuhanykabinban ezzel szemben jobbára csak állni lehet. Tudta, hogy ennél komfortosabb is lehet egy kabin, méghozzá zuhany ülőkével?

Keressen minket bizalommal, és vásároljon zuhany ülőkét a fürdőszobájába! Zuhany ülőkével nem találkozni mindenhol, pedig igazán előnyös választás, méghozzá több szempontból is! Ez a fürdőszobai kiegészítő nemcsak azért hasznos, mert a használatával egyszerűen kényelmesebb a zuhanyzás. Választási lehetőséget ad, hiszen miért kellene végigácsorognunk a zuhanyzást, amikor ülhetünk is! Emellett minden korosztály számára nagyszerű lehetőség. Az idősek számára biztonságot és stabilitást ad, a kicsik pedig akár a szülőkkel is mosakodhatnak vagy egyedül gyakorolhatják a felnőttes zuhanyzást.

Nézzen körül nálunk, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen új zuhany ülőkét fürdőszobájába!

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak