zuhanyajtok

Zuhanykabinok két fal közé építése esetén a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás a zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó).Oszlopzsanéros, hermetikusan záródó zuhanyajtajaink átlátszó és savmart mintás kivitelben készülnek, hagyományos méretekben.

 

Merre nyíljon a zuhanyajtó?

Merre nyíljon a zuhanyajtó?Az első lépés a döntés megszületése, hogy kád helyett, vagy mellett szeretnénk zuhanykabint. Amikor megszületett az ötlet, fellélegezhetünk, hiszen így már sokkal könnyebb a továbbiakban tervezni azzal, hogy a fürdőszobát hogyan használjuk ki, hogyan rendezzük be. Egy zuhanykabinnal a helykihasználás egyszerűbb, mert olyat építtethetünk be, amivel a legtöbbet tudjuk kihozni a fürdőszobából. De még így is maradnak megválaszolatlan kérdések, például a zuhanyajtó kérdése.

A zuhanyajtók között is többféle létezik, ennek megfelelően az új zuhanyajtó lehet hagyományos, nyitható ajtó, de abból is kifelé vagy befelé nyíló változatok vannak, illetve lehet a zuhanyajtó toló, vagy csuklós, több szárnnyal. Aki nem törekszik arra, hogy minden négyzetcentiméternyi helyet maximálisan kihasználjon, nincs szüksége a plusz helyekre, annak a kifelé nyíló zuhanyajtó is megfelelő. Aki azonban szeretné a holttereket kiiktatni, igyekszik kényelmesen elférni, és a praktikus megoldásokat keresi, az válassza inkább a befelé nyíló ajtót!

Keressen minket bizalommal, és válogasson színvonalas fürdőszobai termékeink között!

 

Kedvező árú zuhanyajtót keres? Nálunk megtalálja!

Kedvező árú zuhanyajtót keres? Nálunk megtalálja!Bizonyos esetekben az ügyfeleknek nincsen szükségük komplett zuhanykabinra, hanem csak az ajtókra, azonban egyes helyeken a zuhanyajtók legalább annyiba kerülnek, mintha egy komplett kabinról lenne szó. Mivel az ilyen helyzeteket mi sem tartjuk előnyösnek, nálunk kedvező zuhanyajtó árakra számíthat!

Egy kedvező árú zuhanyajtóra sok esetben szükség lehet, a cseréktől kezdve egészen a zuhanykabin átalakításáig, így, ha átgondoltan dönt, jelentős összegeket spórolhat meg, ugyanis például egy rossz zuhanyajtó esetében nem kell azonnal a fürdőberendezés komplett cseréjére gondolnia.

Mivel a zuhanyajtók ára folyamatosan változik, főként az akciók hatására, érdemes többször felkeresni kínálatunkat, ha már tudja, hogy a közeljövőben lecserélésre fog kerülni a jelenlegi zuhanyajtó vagy éppen új fürdőszobája kialakítását tervezi.

Ha van már konkrét termék, ami érdekli Önt, mielőtt megvásárolná, érdeklődjön bátran munkatársainktól a zuhanykabin áráról, és tervezzen velünk!

Rendezés:
Kifutott termék
74.900 Ft 71.155 Ft
Kifutott termék
69.900 Ft 66.405 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
64.770 Ft
Kifutott termék
74.900 Ft 63.665 Ft
Kifutott termék
64.900 Ft 61.655 Ft
Külső raktáron, 2-5 munkanap
59.690 Ft
Kifutott termék
69.900 Ft 59.415 Ft
Kifutott termék
64.900 Ft 55.165 Ft
Mielőtt megrendelné a zuhanyajtót, mindenképpen győződjön meg róla hogy a megfelelő méretet választotta!

Beépítés során a zuhanyajtón maximum +/- 1 cm-t lehet állítani.

Amire még érdemes odafigyelni: mivel az ajtót 90 fokig is ki lehet nyitni, így csak olyan helyre tervezzük be, ahol semmi nem akadályozza (mosdó, törülköző szárító stb.) a rendeltetésszerű használatát.

Kímélje pénztárcáját zuhanyajtóval!

zuhanyajtóA fürdőszobában rendelkezésre álló hely függvényében érdemes átgondolni a zuhanyajtó lehetőségét. A két fal közé épített zuhanyajtó a legjobb megoldást nyújtja, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mint egy komplett zuhanykabinhoz, ennek ellenére a zuhanyzás minden előnyét élvezhetjük.

Az általunk forgalmazott zuhanyajtók többféle méretben készülnek, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Egy zuhanyajtónál különösen fontos a megfelelő záródás, a tökéletes vízszigetelés, hiszen a víz a legkisebb résen is megtalálja az útját, és máris eláztattuk a fürdőszobát. Brillant zuhanyajtóink minden követelménynek maximálisan eleget tesznek, ráadásul most akciós áron kínáljuk őket! Esztétikus és helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb és nagyobb fürdőszobákban is.

Ha egyszerű, kedvező árú és látványos megoldást szeretne fürdőszobájába, válassza a Brillant zuhanyajtókat! Ha bővebb információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Felejtse el a zuhanyfüggönyt!

Felejtse el a zuhanyfüggönyt!Akik függönyös zuhanyzófülkével rendelkeznek, azok számára ismerős érzés, amikor fürdés közben az ember testére rátapad a zuhanyfüggöny, ez rendkívül kellemetlen érzés, és nem utolsó sorban akadályozó tényező a tisztálkodásban. Ha szeretne komfortosan zuhanyozni, váltson zuhanyajtóra!

Az ideális zuhanyajtó megvásárlásával olyan praktikus és esztétikus, zuhanyzásra alkalmas blokkot hozhat létre a fürdőszobában, ami garantálja, hogy többé nem fogja kifröcskölni a vizet a padlóra, és nem akadályozza semmi fürdés közben, széles tisztálkodási tér áll rendelkezésre. A zuhanyajtó másik előnye, hogy eldönthetjük, balra vagy jobbra nyíljon az ajtó, így igazodhatunk fürdőszobánk adottságaihoz. Ahhoz, hogy zuhanyajtónk lehessen, nem kell egy teljes kabint kialakítani hozzá, elég, ha fix válaszfallal rendelkezik a helyiség, ami nem csupán praktikus, de költségtakarékos megoldás is egyben.

Ha szeretni megválni zuhanyfüggönyétől, és higiénikusabb, esztétikusabb megoldást keres, a zuhanyajtó mindkettőt garantálja!

Szűrés
Méret
Üveg típusa

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak