zuhanyajtok

Zuhanykabinok két fal közé építése esetén a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás a zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó). Oszlopzsanéros, hermetikusan záródó zuhanyajtajaink átlátszó és savmart mintás kivitelben készülnek, hagyományos méretekben.

 

Rendezés:
Raktáron
30.000 Ft
Raktáron
4.800 Ft
Mielőtt megrendelné a zuhanyajtót, mindenképpen győződjön meg róla hogy a megfelelő méretet választotta!

Beépítés során a zuhanyajtón maximum +/- 1 cm-t lehet állítani.

Amire még érdemes odafigyelni: mivel az ajtót 90 fokig is ki lehet nyitni, így csak olyan helyre tervezzük be, ahol semmi nem akadályozza (mosdó, törülköző szárító stb.) a rendeltetésszerű használatát.

Kímélje pénztárcáját zuhanyajtóval!

zuhanyajtóA fürdőszobában rendelkezésre álló hely függvényében érdemes átgondolni a zuhanyajtó lehetőségét. A két fal közé épített zuhanyajtó a legjobb megoldást nyújtja, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mint egy komplett zuhanykabinhoz, ennek ellenére a zuhanyzás minden előnyét élvezhetjük.

Az általunk forgalmazott zuhanyajtók többféle méretben készülnek, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Egy zuhanyajtónál különösen fontos a megfelelő záródás, a tökéletes vízszigetelés, hiszen a víz a legkisebb résen is megtalálja az útját, és máris eláztattuk a fürdőszobát. Brillant zuhanyajtóink minden követelménynek maximálisan eleget tesznek, ráadásul most akciós áron kínáljuk őket! Esztétikus és helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb és nagyobb fürdőszobákban is.

Ha egyszerű, kedvező árú és látványos megoldást szeretne fürdőszobájába, válassza a Brillant zuhanyajtókat! Ha bővebb információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Felejtse el a zuhanyfüggönyt!

Felejtse el a zuhanyfüggönyt!Akik függönyös zuhanyzófülkével rendelkeznek, azok számára ismerős érzés, amikor fürdés közben az ember testére rátapad a zuhanyfüggöny, ez rendkívül kellemetlen érzés, és nem utolsó sorban akadályozó tényező a tisztálkodásban. Ha szeretne komfortosan zuhanyozni, váltson zuhanyajtóra!

Az ideális zuhanyajtó megvásárlásával olyan praktikus és esztétikus, zuhanyzásra alkalmas blokkot hozhat létre a fürdőszobában, ami garantálja, hogy többé nem fogja kifröcskölni a vizet a padlóra, és nem akadályozza semmi fürdés közben, széles tisztálkodási tér áll rendelkezésre. A zuhanyajtó másik előnye, hogy eldönthetjük, balra vagy jobbra nyíljon az ajtó, így igazodhatunk fürdőszobánk adottságaihoz. Ahhoz, hogy zuhanyajtónk lehessen, nem kell egy teljes kabint kialakítani hozzá, elég, ha fix válaszfallal rendelkezik a helyiség, ami nem csupán praktikus, de költségtakarékos megoldás is egyben.

Ha szeretni megválni zuhanyfüggönyétől, és higiénikusabb, esztétikusabb megoldást keres, a zuhanyajtó mindkettőt garantálja!

Szűrés
Méret
Üveg típusa

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak