Zuhanykabin kisokos – kerekített vagy szögletes?

A zuhanyzás előnyeiről megannyi írás szól, melyekben azt fejtegetik, hogyan hat a zuhany az emberi bőrre, izmokra és vérkeringésre.

A zuhanyzás előnyeiről megannyi írás szól, melyekben azt fejtegetik, hogyan hat a zuhany az emberi bőrre, izmokra és vérkeringésre. Természetesen ezek mellett költség- és helytakarékos tulajdonságai is mellette szólnak. Azonban mi alapján választható ki a megfelelő zuhanykabin kialakítás? Segítünk!

Zuhanykabinok napjainkban számtalan kivitelben fellelhetőek. Kerekített, szögletes, üveglapos, több komponensű és még sorolhatnánk. Az első, és legfontosabb, hogy tisztában legyünk elvárásainkkal. Ha nem találunk számunkra megfelelő darabot, választhatjuk az egyedi zuhanykabin megoldását. Kevés a hely? Praktikus választást nyújthat a kerekített kivitel. Közepes méretű helyiség esetében választható a szögletes verzió, míg a nagyobb fürdőszobákban jöhetnek az egyedibb kialakítások is.

Bármelyik zuhanykabin mellett is döntsön, kínálatunkban biztosan megtalálhatja a tökéletes, minőségi és egyedi kivitelt! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Zuhanylabin

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak