Zuhanykabin vagy fürdőkád? Mindkettő!

Zuhanykabin vagy fürdőkád? Mindkettő!

A fürdőszoba kialakításánál mindenki elsődlegesen azt veszi fontolóra, hogy fürdőkádat vagy zuhanykabint válasszon. Ha csak a helyiség kialakítása vagy mérete nem határolja be a választási lehetőségeket, jogos a kérdés, melyikre van szükség?

Amennyiben nem tud dönteni, és mindkettőre vágyik, ám nincs lehetőség arra, hogy mindkét berendezés helyet kapjon a fürdőszobában, akkor sem kell aggódnia, hiszen van megoldás!

Válasszon egy dizájnos akril kádat és egy hozzá passzoló kádparavánt! Így nem lesz szüksége különálló zuhanykabinra, viszont attól sem kell tartania, hogy elárasztja fürdőszobáját zuhanyzáskor, hiszen a kádparaván megakadályozza a víz kifröccsenését. Esztétikus és helytakarékos megoldás kisebb és nagyobb fürdőszobákban is.

Ha egyszerű, kedvező árú és látványos megoldást szeretne fürdőszobájába, rendeljen akril kádat és kádparavánt! Amennyiben bővebb információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában és szaktanácsadásban egyaránt!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak