Zuhanyzás és fürdés szervezetre gyakorolt hatásai

Fürdőszobánk kialakítása során számos szempontot mérlegelünk, elveszve a zuhanykabinok és kádak rengetegében. Nézzük most a kérdést egészségünk szempontjából!


Egy kádfürdő remek stressz oldó lehet, ápolja a testet és a lelket, viszont a sokáig elhúzódó fürdőzés könnyen árthat a bőrnek. A túlzottan meleg vízben történő fürdőzés során ugyanis sokkal könnyebben oldódnak ki a bőrből a fontos ásványi anyagok és zsírok.

Ezek mellett a mindennapi fürdőzés energiatakarékossági szempontból sem éri meg, hiszen rengeteg vizet fogyasztunk közben. A szakemberek óvnak minket, hogy hetente kettőnél többször fürdőzzünk.

A zuhanyzás idejét sem szabad túlzásba vinni, és túlságosan meleg vízzel végezni. Viszont a zuhanyzás még mindig kevésbé roncsolja a bőrünket, és még energiatakarékosabb is a fürdésnél. Víz és áram takarékos megoldás, tehát ha a környezetvédelmére is gondol, ez a fürdési módszer a kiváló megoldás.

Természetesen az, hogy ki melyiket részesíti előnyben, egyénfüggő. Ha költséghatékony megoldásra vágyik, és egyik lehetőségről sem mondana le, tekintse meg kádparaván kínálatunkat, ám ha Ön a zuhanyzás elkötelezett híve, magas minőségű zuhanykabinokat is kínálunk kedvező árakon!

kádparaván

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanykabin

Rendelését telefonon is leadhatja!

+36 20 211 6111

Szállítás

Masszázskádak esetén: 9.900,- Ft

Akril kádak esetén:

Budapest és Pest megyében 15.000,- Ft

Távolabbi szállítás esetén 20.000,- Ft

 

Mikrodata
Clearconcept Kft.
Cím: 2243, Kóka, Nagykátai út 133.
Telefon: +36 20 211 61 11
info@clearconcept.hu
Közösségi oldalak